Privacy-instellingen op Twitter wijzigen zodat niemand mijn tweets kan zien

Als Twitter-gebruiker heb je de mogelijkheid om je tweets publiekelijk te tonen of privé te houden. Privé-tweets worden alleen getoond aan de mensen die jou volgen. Standaard zijn je tweets openbaar, maar je kunt eenvoudig je privacy-instellingen op elk gewenst moment wijzigen. Wijzigingen worden onmiddellijk van kracht en hebben invloed op al uw eerdere tweets.

beperkingen

Zodra uw privacy-instellingen zijn ingesteld om uw tweets te beschermen, vinden bepaalde beperkingen plaats. U moet bijvoorbeeld elk nieuw volgerverzoek handmatig goedkeuren - afhankelijk van uw instellingen voor meldingen ontvangt u een sms of e-mail met een nieuw volgverzoek. Je tweets verschijnen ook niet in zoekmachines. Wanneer een volgeling u retweet, kunnen alleen andere volgers het geretweete bericht bekijken.

Je tweets beschermen

Klik op het tandwielvormige pictogram op de startpagina van uw Twitter-account, selecteer "Instellingen" en klik vervolgens op het tabblad "Beveiliging en privacy" om alle opties voor het beschermen van uw account te bekijken. Vink het vakje "Bescherm mijn tweets" aan en klik vervolgens op "Wijzigingen opslaan". U moet uw wachtwoord opnieuw invoeren om de wijzigingen te bevestigen. Bevestig dat uw tweets nu privé zijn door uw profiel te bekijken: er moet een vergrendelingspictogram worden weergegeven naast uw gebruikersnaam in de koptekst.

 

Laat Een Reactie Achter