Hoe Facebook voor een periode te deactiveren

Facebook wordt snel een tijdrovende hobby, die je gemakkelijk afleidt van andere dingen die je zou moeten doen. Gelukkig maakt de sociale netwerksite het eenvoudig om je account een tijdje te deactiveren en later terug te komen. Wanneer je je Facebook-profiel deactiveert, verdwijnt het profiel onmiddellijk van de site, samen met berichten die je hebt achtergelaten in de profielen van vrienden. Na het opnieuw activeren van je profiel, wordt alles hersteld net zoals je het hebt verlaten, inclusief je muurpalen en profielfoto.

1.

Log in op uw Facebook-account en klik op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van een Facebook-pagina.

2.

Selecteer "Accountinstellingen" in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.

3.

Klik op de link 'Beveiliging' aan de linkerkant van de pagina.

4.

Klik op de blauwe link "Deactiveren van uw account" onderaan in het menu Beveiligingsinstellingen.

5.

Kies een reden om weg te gaan uit de vermelde keuzes. Dit is vereist om uw account te deactiveren. Eventueel kunt u in het betreffende gebied verder uitleggen. Klik op "Bevestigen" om het account te deactiveren.

6.

Herstel je Facebook-account in de toekomst door je aan te melden bij Facebook met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Laat Een Reactie Achter