Alle contacten verwijderen in Google Contactpersonen

Met Contactbeheer van Google kun je slechts 250 contactpersonen tegelijk verwijderen, het maximale aantal contacten dat je tegelijkertijd kunt selecteren. Als uw bedrijfscontactnummer in de duizenden staat, moet u de tijd nemen om de volledige lijst te verwijderen. U kunt echter voorkomen dat uw contacten 250 tegelijkertijd worden verwijderd door een oudere versie van Google Contact Manager te gebruiken. Met de oudere versie kunt u al uw contacten tegelijkertijd selecteren om ze te verwijderen. U kunt de oudere versie openen met de inloggegevens van uw Google-account.

1.

Navigeer naar de oude Google Contact Manager-pagina en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Google-account (link in bronnen).

2.

Klik op 'Alles' in de tweede kolom die uw lijst met Google-contactpersonen bevat om al uw contacten te selecteren. In de derde kolom staat het aantal geselecteerde contacten. Dit nummer is uw totale lijst met contacten.

3.

Klik op de knop "Contactpersonen verwijderen" in de derde kolom.

4.

Selecteer de knop "OK" in het pop-upvenster om uw lijst met contacten te verwijderen.

Tip

  • Je hebt 30 dagen om je Google-contacten te herstellen als je van gedachten verandert over het verwijderen van de lijst. Meld u aan bij de huidige Google Contact Manager en klik op de knop "Meer". Selecteer 'Contactpersonen herstellen' en selecteer vervolgens het tijdstip waarop u de lijst met contactpersonen wilt herstellen, bijvoorbeeld 'Gisteren'. Klik op de knop "Herstellen".

Waarschuwing

  • Als u uw Google-contacten verwijdert, worden deze ook verwijderd uit andere Google-apps en eigenschappen, zoals Google Plus, Google Chat en Google Voice.
 

Laat Een Reactie Achter