Hoe een iTunes-account te verwijderen en een gemeenschappelijke account in te stellen

Vanaf 2011 staat Apple niet toe dat je een Apple ID verwijdert. Dit beleid voorkomt dat je je iTunes-account permanent verwijdert. Er zijn opties beschikbaar die hetzelfde resultaat bereiken en kunnen handig zijn wanneer u van plan bent een gloednieuw iTunes-account te openen. U kunt maximaal vijf verschillende computers machtigen om uw nieuwe iTunes-account te gebruiken, zodat u een gezamenlijk account kunt maken dat inhoud deelt tussen computers en bijbehorende iOS-apparaten.

Uitschakelen van een bestaand iTunes-account

1.

Start iTunes op uw computer, klik op het menu "Opslaan" bovenaan het scherm en selecteer "Inloggen". Voer de Apple ID en het wachtwoord in van het iTunes-account dat u wilt uitschakelen. Klik op de knop 'Inloggen'.

2.

Klik nogmaals op het menu 'Opslaan' en selecteer 'Mijn account weergeven'. Informatie over uw bestaande account wordt weergegeven op de pagina 'Accountgegevens'.

3.

Klik op de knop "Bewerken" in het gedeelte "Betalingsinformatie". Selecteer "Geen" in de lijst met beschikbare betalingsopties. Alle bestaande creditcardgegevens worden verwijderd. Klik op de knop "Gereed".

4.

Bewerk het gedeelte "Factuuradres" en verwijder alle informatie uit de tekstvakken. Klik op de knop "Gereed".

5.

Klik op de knop 'Bewerken' naast uw Apple ID en voer een nieuw wachtwoord in in de vakken 'Wachtwoord' en 'Verifieer wachtwoord'. Klik op de knop "Gereed".

6.

Klik op de knop 'Machtiging voor iedereen' om te voorkomen dat computers die momenteel aan dit account zijn gekoppeld, deze kunnen gebruiken of openen. Klik op de knop "Gereed" om de accountgegevens op te slaan. Overweeg het account te verwijderen en meld u er niet opnieuw op aan op computers of iOS-apparaten.

Bewerk de details van een bestaand iTunes-account

1.

Start iTunes, log in op uw bestaande account en ga naar de pagina "Accountinformatie".

2.

Bewerk de betalingsinformatie, het factuuradres en het accountwachtwoord om overeen te komen met de details van het gewenste gezamenlijke account. Als u van plan bent om nieuwe computers met het gezamenlijke account te gebruiken, klikt u op de knop "Machtiging voor alles" om momenteel gekoppelde computers te verwijderen.

3.

Klik op de knop 'Bewerken' naast uw bestaande Apple ID en typ een nieuw e-mailadres in het gedeelte 'E-mail'. Voer een nieuw wachtwoord in de secties 'Wachtwoord' en 'Verifieer wachtwoord' in. Het e-mailadres en wachtwoord worden uw nieuwe Apple ID voor het gezamenlijke account. Klik op de knop "Gereed".

4.

Controleer uw e-mailaccount en klik op de verificatielink in de geautomatiseerde e-mail om uw nieuwe Apple ID te bevestigen. Er wordt een verificatiepagina geopend met het verzoek het nieuwe wachtwoord van de Apple ID in te voeren. Uw nieuwe Apple ID is nu bevestigd en actief.

5.

Keer terug naar iTunes, klik op het menu "Store" en selecteer "Afmelden". Open het menu "Winkel" opnieuw, selecteer "Aanmelden" en voer de nieuwe Apple ID en het wachtwoord van het gezamenlijke iTunes-account in. Uw bestaande account is nu bijgewerkt met een nieuwe Apple ID, gebruikersgegevens en wachtwoord.

Een gezamenlijk iTunes-account instellen

1.

Start iTunes op de tweede computer die het gezamenlijke iTunes-account deelt.

2.

Klik op het menu 'Store' en selecteer vervolgens 'Deze computer autoriseren'. Voer de nieuwe Apple ID en het wachtwoord in en klik op de knop "Autoriseren". De computer is nu geautoriseerd voor toegang tot het gezamenlijke iTunes-account.

3.

Klik nogmaals op het menu "Opslaan" en selecteer vervolgens "Aanmelden". Voer de Apple ID en het wachtwoord van het gezamenlijke account in en klik op de knop "Inloggen". De computer is nu volledig gekoppeld aan het gezamenlijke iTunes-account.

4.

Herhaal de autorisatie en inlogprocedures op maximaal vijf verschillende computers die het gezamenlijke iTunes-account delen.

Tips

  • Door het wijzigen van de Apple ID en gebruikersinformatie op een oud account, worden al uw eerdere iTunes- en App Store-aankopen overgedragen naar uw nieuwe gezamenlijke account. Aangezien u iTunes-accounts niet permanent kunt verwijderen, heeft deze optie hetzelfde resultaat als het verlaten van een oud account, maar kunt u uw aankopen behouden.
  • Wanneer u de details van een bestaand account wijzigt, hoeft u niet alle machtigingen voor alle computers te herroepen als u van plan bent dezelfde computer (s) te blijven gebruiken die aan het vorige account waren gekoppeld.
 

Laat Een Reactie Achter