Hoe gesynchroniseerde afbeeldingen op een iPhone te verwijderen

De Apple iPhone biedt u de mogelijkheid om digitale foto's te maken met de ingebouwde camera van het apparaat en biedt de mogelijkheid om die foto's handmatig te verwijderen met behulp van de bedieningselementen van de iPhone. Het verwijderen van gesynchroniseerde shots is echter een ander verhaal. De iPhone maakt gebruik van iTunes, door Apple ontwikkelde computersoftware voor de line-up van het mobiele apparaat van het bedrijf, om zowel foto's naar uw iPhone over te brengen en ze te verwijderen. Configureer uw synchronisatievoorkeuren in iTunes om foto's van uw iPhone te verwijderen.

1.

Verbind je iPhone met je computer en voer iTunes uit.

2.

Klik op de naam van de iPhone die wordt vermeld onder 'Apparaten' aan de linkerkant van iTunes.

3.

Klik op "Foto's" boven het middenpaneel in iTunes. De synchronisatie-opties verschijnen in het middenpaneel.

4.

Klik op het drop-down-veld naast 'Foto's synchroniseren van' en kies de bron met de foto's die u wilt verwijderen, zoals uw map 'Mijn afbeeldingen' of 'Photoshop Elements'.

5.

Klik op 'Geselecteerde albums'. Albums die zijn gekoppeld aan de door u gekozen fotobron worden hieronder weergegeven.

6.

Verwijder de controles naast de fotoalbums die u van de iPhone wilt verwijderen.

7.

Klik rechtsonder op "Toepassen".

Tip

  • U kunt alle gesynchroniseerde foto's van uw iPhone verwijderen door het selectievakje naast 'Foto's synchroniseren vanuit' in iTunes te verwijderen en op 'Foto's verwijderen' te klikken.
 

Laat Een Reactie Achter